BabyFit
(ca. 2mdr - 1år)

Vær aktiv sammen med din baby.
Stimuler dit barns motoriske udvikling, mens du selv får styrket dine muskler og får sved på panden.

Har du lyst til at stramme din krop lidt op, samtidig med du stimulerer din babys motorik -og sanseudvikling?

-Så kom og prøv baby-fit

Holdet henvender sig til babyer fra ca. 2-12 mdr. og deres mor eller far.

Vi skal have smil på læben og sved på panden mens vi er aktive og nærværende med vores babyer.

Ideen er at inspirere forældre på en sjov og håndgribelig måde, så motorisk udvikling og bevægelse bliver en naturlig del af den travle hverdag med en baby i huset.
Både baby og forældre er aktive og især forælderen får sved på panden, så kom i tøj, du kan bevæge dig i.

Vi træner 10 onsdage kl. 9-10 i SparV hallen i Jerslev
Hold 1: uge 37-47 (dog ingen træning i uge 42)
Hold 2: uge 48-7 (dog ingen træning uge 52 og 1)

Vi vil hver gang slutte af med lidt afslapning og har man lyst, er man velkommen til at blive og snakke lidt bagefter, mens børnene evt. får spist lidt inden en lur.

SparV hallen - Sønder Ringgade 83
Onsdag kl. 9-10
Pris 375,- kr for ét barn og én forælder
Instruktør: Heidi Christensen, tlf. 21201353
Instruktør: Line Pølund

Husk: At du ved tilmelding skal oplyse barnets navn og fødselsdato (altså ikke forældrenes).
Husk: Giv instruktøren besked, hvis dit barn ikke må fotograferes.

Heidi Christensen
Line Pølund