Cafeterier i Hal og Klubhus

JSI har cafeterier både i hallen og klubhuset. Formålet med cafeterierne er at skabe et godt socialt liv i klubben. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil bakke op om brugen af cafeterierne, så det kan være med til at gøre klublivet til en god social oplevelse,  også på tværs af idrætsgrene.

Begge cafeterier er åbne i forbindelse med kampe og stævner.

Priser i henhold til prisskilte i cafeterierne. Kaffe er gratis.

Lån af cafeterier og mødelokaler
Der er mødelokale i forbindelse med begge cafeterier. Mødelokaler kan lånes til klubaktiviteter ved at booke på kalenderne i begge cafeterier. Forplejning må som udgangspunkt ikke medbringes i cafeterier eller til møder. Forplejning skal således afklares med cafeteriabestyrerne i god tid med henblik på, om cafeteriet har ressourcer til at yde forplejning, eller om man selv skal stå for det. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte cafeteriabestyrerne.

Bemanding og frivillighed
Begge cafeterier er baseret på frivillig arbejdskraft. Hvis du på nogen måde har mulighed for at give et par hænder med - enten som fast eller løs cafeteriavagt - bedes du kontakte cafeteriabestyrerne.
Vi har nu et team af cafeteriavagter, som bliver oplært og har faste vagter med mulighed for at bytte indbyrdes. Vi vil meget gerne have henvendelser fra dig, som vil hjælpe os med enten faste eller løse vagter.
Cafeteriabestyrer i Hallen
Badminton og volleyball