E-sport

E-sport i Jerslev kører nu på 2. sæson med stor succes.

Efterårs sæsonen 2020 byder på ét hold om tirsdagen.
Omdrejningspunktet for E-sport er Counter-Strike: Global Offensive, hvor der vil være hold af 5 personer.

Aldersgruppen for at kunne deltage i JSI E-sport er 12 år og op efter, og holdene er for både nybegyndere og øvede spillere.

Corona fik desværre sat en stopper for afviklingen af DGIs Nordjyske liga i Counter-Strike: Global Offensive i foråret.
Men der forventes at efterårs sæsonen vil byde på afvikling af en ny omgang Nordjysk liga. DGIs Nordjyske liga er en fysisk turnering som vil blive afholdt i forskellige E-sports klubber i Nordjylland, hvor også JSI E-sport vil være vært ved et af arangementerne.

Der er 2 instruktører koblet på holdet:
- Jonas Torp Larsen (primær instruktør)
- Peter Hahn Boelt
De er mellem 25 og 26 år gamle, så det er voksne og erfarne instruktører.

JSI E-sport afholdes i Borgen, og alt udstyr er at finde i lokalet.

Grundet den nuværende Corona situation, anbefaler vi at hver deltager selv medbringer eget tastatur, mus og headset til hver træning.

Pris: 600 kr