E-sport

E-sport er midlertidigt suspenderet grundet den aktuelle Covid-19 situation.
Vi vil takke vores medlemmer i 2020, for deres store forståelse for den vanskelige sitution som vi alle har stået i med diverse restriktioner.

Vi mangler aktuelt træner til JSI E-sport
Kunne du tænke dig at være med til at sikre udvikling og drift af JSI E-Sport, så det også fremadrettet er muligt at gå til E-Sport i Jerslev?
JSI E-Sport er nu på sin tredje sæson i Jerslev, med et faldende medlemstal som vidner om at der skal en indsats til for at sikre den fremadrettede drift på trods af Corona.

Som E-sports forening har vi alt hvad vi kunne ønske os af teknisk udstyr, vi er bare udfordret på den vigtigste ressource tid og dermed frivillige.
Peter og Jonas der har været trænere siden opstarten sidste år, står over for ændrede forhold i deres liv, som gør at de ikke har mulighed for at bruge den samme mængde af tid på E-sport som tidligere.
Derfor har vi brug for at få nye kræfter ind i foreningen som trænere og hjælpetræner, der er også behov og mulighed for bestyrelses arbejde.

JSi E-sport har udstyr til 12 deltagere på hvert hold alt efter hvad der er meningsfuldt i forhold til det enkelte spil. JSI E-sport deler lokaler med ungdomskolen i Jerslev i Borgen, hvor ungdomsklubben benytter låner foreningens pc’er på deres klubaftner.

Der er på nuværende tid kun E-sport en aften om ugen i form af et Counter Strike hold. Men der er stor mulighed for at åbne op for andre spil, hvis du sider der ude og har interesse og viden om et andet spil.

Der er som træner i E-sport stor mulighed for at få at få uddannelse indenfor E-sport, eksempelvis igennem DGI som udbyder en grunduddannelse til E-sport samt diverse overbygninger hertil indenfor diverse spil.
Der er i DGI Nordjylland ansat en E-sport konsulent, som vi som forening har mulighed for at trække på hjælp fra i forhold til facilitering af processer, og viden om E-Sport generelt. Herudover er DGI med til at facilitere aktivteter og vidensnetværk på tværs af E-Sports klubber i Nordjylland og på tværs af landet.
Vi håber at der sider nogle derude som har lysten og muligheden, for at støtte op om E-sport i Jerslev så der også fremadrettet er et tilbud om E-sport i byen.

For mere information og mulighed for fremvisning af lokaler og udstyr og et personligt møde kan
følgende kontaktes:
Bestyrelsesmedlem: Rene Larsen E-mail: rtl3213@gmail.com Tlf: 23446772