E-sport

Vi mangler aktuelt træner til JSI E-sport, hvis det igen skal være muligt med et E-sports tilbud i Jerslev.
Kunne du tænke dig at være med til at sikre udvikling og drift af JSI E-sport, så det også fremadrettet er muligt at gå til E-sport i Jerslev?
Som E-sports forening har vi alt hvad vi kunne ønske os af teknisk udstyr, vi er bare udfordret på den vigtigste ressource tid og dermed frivillige.
Peter og Jonas der har været trænere siden opstarten, står over for ændrede forhold i deres liv, som gør at de ikke har mulighed for at bruge den samme mængde af tid på E-sport som de tidligere kunne.
Derfor har vi brug for at få nye kræfter ind i foreningen som trænere og hjælpetræner, der er også behov og mulighed for bestyrelses arbejde.
JSi E-sport har udstyr til 12 deltagere på hvert hold alt efter hvad der er meningsfuldt i forhold til det enkelte spil. JSI E-sport deler lokaler med ungdomsskolen i Jerslev i Borgen, hvor ungdomsklubben benytter låner foreningens pc’er på deres klubaftner.
Der har tidligere været E-sport hold i Counter Strike, og der har været forsøgt med Fortnite. Men der er stor mulighed for at åbne op for andre spil, hvis du sider der ude og har interesse og viden om et andet spil som du kan lære fra dig.
Der er som træner i E-sport stor mulighed for at få at få uddannelse indenfor E-sport, eksempelvis igennem DGI som udbyder en grunduddannelse til E-sport samt diverse overbygninger hertil indenfor diverse spil.
Der er i DGI Nordjylland ansat en E-sport konsulent, som vi som forening har mulighed for at trække på hjælp fra i forhold til facilitering af processer, og viden om E-Sport generelt. Herudover er DGI med til at facilitere aktiviteter og vidensnetværk på tværs af E-Sports klubber i Nordjylland og på tværs af landet.
Vi håber at der sider nogle derude som har lysten og muligheden, for at støtte op om E-sport i Jerslev, så der igen kan komme gang i E-sport i byen.
For mere information og mulighed for fremvisning af lokaler og udstyr og et personligt møde kan
følgende kontaktes:
Bestyrelsesmedlem: Rene Larsen E-mail: rtl3213@gmail.com Tlf: 23446772