Velkommen til Gymnastik

Så er vi snart klar med vintersæson 2017/2018. Der åbnes for tilmelding primo august.

Alle gymnastikhold træner i den nye SparVhal i Jerslev eller i Toftegårdsskolens gymnastikhold - se ved hvert enkelt hold.

Gym
nastikafdelingen forsøger at oprette hold efter behov. Vi håber, at der er et hold, som kan passe til dig eller din familie.
Har du et ønske om et nyt hold, så kontakt bestyrelsen - vi er åbne for forslag.

Vintersæsonen starter uge 37 og slutter uge 12 med gymnastikopvisningen lørdag den 24. marts 2018 kl. 13 i Toftegårdshallen.

JULEFERIE: Sidste træning for mandagsholdene, Pouls Drenge samt Det nye herrehold er uge 51. Øvrige hold har sidste træning inden jul i uge 50. Vi starter op igen tirsdag den 2. januar.

Vi vil gerne kunne tilbyde sponsor-trøjer til årets opvisningshold, så evt. sponsorer er meget velkomne til at kontakte bestyrelsen for nærmere oplysninger.
Frivillige hjælpere til gymnastikopvisning, marked, halfest, garantfest m.m. er ligeledes meget velkomne til at henvende sig.

Gymnastikafdelingen i Jerslev er en meget gammel forening. Deltagerne kommer fra hele lokalområdet. Hos Engsmindesamlingen i Jerslev kan man købe hæfter med Gymnastikkens historie i Jerslev, Sterup og Kirkholt-Mylund.
Afdelingen blev i 2001 skænket en fane af Danmarkssamfundet. Det er tradition, at én af de unge instruktører med mangeårigt trofast virke i afdelingen bliver uddannet fanebærer og bærer fanen ved opvisningen. Årets fanebærer modtager inden udmarchen Jerslev Sparekasse Fonds Vandrepokal.

Har du idéer og spørgsmål eller savner du oplysninger på vores hjemmeside, så kontakt venligst bestyrelsen.

Gymnastikinstruktørerne og JSI-Gymnastik