Vintersæson 19/20

Gymnastikprogrammet for vinterhalvåret 19/20 er snart klar med masser af gymnastik, motion og godt samvær for alle aldre. Vi håber, der er et hold, som kan passe til dig og din familie. Har du forslag til oprettelse af nyt hold, så kontakt gerne bestyrelsen.

Sæsonen starter i uge 37 og slutter med gymnastikopvisningen lørdag den 21. marts 2020 kl. 13.

smileyHusk at dyrke mindst ½ times motion dagligt hele ugen,

smileygerne kombinationer af konditionstræning og styrketræning,

smileygerne sammen med andre da det sociale fællesskab giver psykisk sundhed

For at spare administration og tid foregår tilmelding og betaling online. Har du ikke mulighed for dette, bedes du kontakte kasserer Laila Libergreen, Ærøgade 26, 9740 Jerslev, på mail Laila.libergreen@gmail.com, også hvis du har brug for at søge om økonomisk støtte fra kommunen eller DGI.

Kunne du tænke dig at være frivillige hjælpe til fx vores opvisning, Jerslev Marked, halfest, garantfest, m.m. er du meget velkommen til at henvende dig til bestyrelsen. Dette være sig også, hvis du er interesseret i at være instruktør eller en del af vores bestyrelse.

Savner du oplysninger på hjemmesiden, så kontakt venligst bestyrelsen.

JSI Motion