Velkommen til Parkour

Parkour er at se din by som et træningscenter
Når vejret ikke tillader at være ude, bruger vi den nye SparVhal som træningscenter

Parkour er frit, legende og udfordrer dine grænser og svage sider, din kreativitet og koncentrationsevne, samtidig med at det styrker dig fysisk og psykisk.
Det er træning. Det er arm- og mavebøjninger, det er smidighed, det er løb, kravl og hop. Alt dette så vi kan springe fra A-B, hoppe over, kravle op og under, rundt og omkring.

Vi sætter sikkerheden som førsteprioritet med træning af fald- og rulleteknikker. Vi vurderer løbende udøverne individuelt, så de får træning og udfordringer på rette niveau.

Parkour er for alle, ingen er for dårlige, og den eneste konkurrent er dig selv.