Velkommen til JSI Fodbold Sæson 2020

Fra mandag d. 26 maj genoptages træningen i JSI fodbold.

Træningen kommer til at foregå efter DBU’s retningslinjer i forhold til Corona og der er derfor en række regler som spillere og forældre skal være opmærksomme på:
• Har man symptomer på Corona eller er sløj skal man blive hjemme.
• Man skal tilmelde sig træning på Facebook, så trænerne har overblik over hvem og hvor mange der kommer. Er der spørgsmål til dette, så kontakt din træner.
• Man møder op til træningen til tiden, ikke før.
• Klubhuset er lukket, så man møder op omklædt og efter træning er der ikke mulighed for at klæde om i klubhuset.
• Hvis man har brug for at komme på toilet, skal man tage fat i sin træner, som har en nøgle til toilettet i klubhuset.
• Efter træning skal anlægget forlades omgående.
• Drikkedunke skal medbringes og opfyldes hjemmefra. Det er ikke tilladt at dele drikkedunke.
• Der er kun adgang for spillere, trænere og hjælpere på anlægget.
• Forældre skal aflevere børn på parkeringspladsen.
• Inden træning sprittes hænder af ved boldrummet.
• Efter hænder er sprittet af skal man gå direkte til den bane, som en man blevet anvist af trænerne før træning.
• Det er kun tilladt at opholde sig på den bane som man er blevet anvist.
• Highfive, krammere og anden unødvendig kontakt er ikke tilladt.
• Det er kun målmanden som må røre bolden med hænderne.
• Hvis en bold eller en anden genstand kommer i kontakt med en anden træningsgruppe, skal denne sprittes af inden den må tages i brug igen.
• Overholdes de fastlagte regler ikke kan det føre til bortvisning fra træningen.
Der opfordres yderligere til at alle spillere eller forældre læser DBU’s retningslinjer for fodbold træning under Corona.

Har i spørgsmål vedr. træningen, så kontakt jeres træner eller bestyrelsen .
Vi glædes os rigtigt meget til igen at byde jer velkommen hos JSI Fodbold og håber på forståelse for de ovenstående regler og den specielle situation. Der bliver ikke opkrævet kontingent for foråret 2020.

MVH
Trænerne og bestyrelsen i JSI Fodbold.

Trænningstider:
U8 Drenge og piger: Torsdag 17:00 - 18:00
U10 Drenge: Mandag 16:30 - 18:00
U12 Drenge: Torsdag 17:00 - 18:00
U13 Piger: Tirsdag og torsdag 16:30 - 18:00 (på multibanen)
Herre Senior: Tirsdag 19:00 - 20:30
Kamp-programmer.
Klik på linket for at se program for JSI Fodbold hold.

Turnerings kampe
PS: Har du/I billeder af jeres hold, så send det gerne til fodboldweb@gmail.com
så sætter jeg dem på hjemmesiden
JSI Fodbold vil gerne sige tak til alle de sponsorer, nye som gamle, der på den ene eller anden måde støtter Fodbold klubben.

Se holdenes stillinger

Live Fodbold Resultat

www.resultat.dk

Livescore resultater indenfor danske og udenlandske fodboldkampe.