Danmarksmesterskaberne U-16

Klubben har for nyligt søgt om værtskab af U-16 DM og har med en godt skrevet ansøgning og lidt trækken i forskellige forbindelser, fået danmarksmesterskabet op nord for fjorden. Dette er første gang at et ungdoms danmarksmesterskab er nord for fjorden. Aalborg har før været værter ved et U-DM, men nu er det endelig kommet længere op og det er vi glade for. Vi har søgt mesterskabet på baggrund af, at vi gerne vil skabe lidt mere opmærksomhed omkring volleyball  og for at fejre klubbens 50 års fødselsdag næste år.
Mesterskaberne vil finde sted 26-27 maj 2018 og vil udspille sig i Brønderslev Hallerne, så vi håber folk vil være med til at bakke op om det, vi får brug for en masse hjælp.

Valgfagshold i Brønderslev kommune

I Brønderslev kommune er det ungdomsskolen der står for udbuddet af valgfag og her har volleyball fået en plads, som vi med glæde har sagt ja til. Valgfaget er for elever i 7-8-9. klasse på de 3 Brønderslev skoler og eleverne har været glade for at de nu har mulighed for at vælge volleyball. Vi har fået et hold før nytår på godt 45 elever og et hold efter nytår på ca. 25 elever. Vi har i klubben sat 2 dygtige trænere på, som er Nicklas Kjær Thomsen og Nana Brix Korsgaard som begge er i klubben eller har været en stor del af klubben. De har eleverne 30 timer per halvår og skal være med til måske og at kunne lokke nogle af de unge mennesker til at prøve krafter med sport, ikke bare i skolen men også i fritiden.

Nye Bolde

Vi har til den nye sæson fået nye bolde, som er af den nyeste kvalitet. Boldene er de samme som topligaer og turneringer rundt om Europa spiller med. Boldene er sponsoreret af vores hovedsponsor Sparekassen Vendsyssel og deres fond som kan søges af foreninger under JSI.