Jerslev-Sterup Idrætsforening

Nyheder


Herrerhold med i pokalturneringen

For første gang i VK Vendsyssels historie, har vi et senior hold med i den landsdækkende pokalturnering. Det drejer sig om herrerholdet fra klubben, som har valgt at prøve kræfter med pokalturneringen. Holdet er en blanding af gamle rutinerede kræfter og en masse nye unge spillere i alle niveauer. Holdet spiller til dagligt i den Nordjyske danmarksserie. Vi glæder os meget til at prøve kræfter med turneringen og se hvad det kan blive til. Holdet har i lodtrækningen trukket sig fri af første runde og skal i pokalens anden runde møde vinderen af første runde kampen mellem IF Lyseng (1. div) og Rander VK (1. div). Med den lodtrækning kan holdet kun overraske, da begge hold er fra landets bedste række. Kampen skal spilles på Tofegaardsskolen mellem den 18.-24. Oktober.


Ramsjang Familievolley - En ny mulighed for at bevæge sig

Alle med bøn i 3-6 års alderen inviteres til Ramasjang Familievolley. Ramasjang Familievolley er en ny mulighed for at bevæge sig og være aktiv med sin familie. Kom og vær med til en sjov og legende måde at spille volleyball på.
Ramasjang Familievolley er et nyt volleyballkoncept, som fokuserer på at få de helt yngste til at dyrke volleyball med sine forældre, søskende eller bedsteforældre. Vi er som klub naturligvis spændte på at byde jer velkommen og vil give den hele armen for, at i som familie, får en god og mindeværdig oplevelse sammen.

 


Donation af Tusindfryd

Klubben har D. 8. Juli været ned i butikken Tusindfryd, som er en genbrugsbutik i Jerslev. Her var formand Nicklas, bestyrelsesmedlemmerne Kristian og Ajla, samt ungdomsspiller Maja, nede for at modtage en dejlig donation på hele 6.000kr! Tusindfryd er en genbrugsbutik som støtter foreningerne i Jerslev. Vi sætter stor pris på sådan donationer, da de hjælper os som forening med, at holde gang i maskineriet og vi kan altid tilbyde vores medlemmer det bedste. Denne fine donation vil vi bruge på, at skaffe 10-15 nye bolde hjem, da der er kommet ny officiel bold i volleyball som skal tages i brug inden 2022. Derfor vælger vi allerede nu, at begynde at udskifte vores bolde lidt af gangen.

 

Ændring af aldersgrupper for ungdom

I volleyball Danmark går man til næste sæson nye veje og ændre de gamle aldergrupper U14-U16-U18-U21 til U15-U17-U19-U22. Dette vil blive gjort som en forsøgsordning, da man fra Volleyball Danmarks side ønsker, at holde de samme aldersgrupper her hjemme, som ungdomslandholdene spiller i, under det Europæiske Volleyforbund (CEV). 

 

Sponsorer


Hjertestarter JSI


Kalender
Besøg vores side
Jerslev Sterup Idrætsforening | Anlægsvej 23 | 9740 Jerslev | Tlf.: 98 831349 klubhus. CVR nr. 32231144, fodbold CVR nr. 63978868