Ramsjang Familievolley - En ny mulighed for at bevæge sig

Alle med bøn i 3-6 års alderen inviteres til Ramasjang Familievolley. Ramasjang Familievolley er en ny mulighed for at bevæge sig og være aktiv med sin familie. Kom og vær med til en sjov og legende måde at spille volleyball på.
Ramasjang Familievolley er et nyt volleyballkoncept, som fokuserer på at få de helt yngste til at dyrke volleyball med sine forældre, søskende eller bedsteforældre. Vi er som klub naturligvis spændte på at byde jer velkommen og vil give den hele armen for, at i som familie, får en god og mindeværdig oplevelse sammen.

Donation af Tusindfryd

Klubben har D. 8. Juli været ned i butikken Tusindfryd, som er en genbrugsbutik i Jerslev. Her var formand Nicklas, bestyrelsesmedlemmerne Kristian og Ajla, samt ungdomsspiller Maja, nede for at modtage en dejlig donation på hele 6.000kr! Tusindfryd er en genbrugsbutik som støtter foreningerne i Jerslev. Vi sætter stor pris på sådan donationer, da de hjælper os som forening med, at holde gang i maskineriet og vi kan altid tilbyde vores medlemmer det bedste. Denne fine donation vil vi bruge på, at skaffe 10-15 nye bolde hjem, da der er kommet ny officiel bold i volleyball som skal tages i brug inden 2022. Derfor vælger vi allerede nu, at begynde at udskifte vores bolde lidt af gangen.

Ændring af aldersgrupper for ungdom

I volleyball Danmark går man til næste sæson nye veje og ændre de gamle aldergrupper U14-U16-U18-U21 til U15-U17-U19-U22. Dette vil blive gjort som en forsøgsordning, da man fra Volleyball Danmarks side ønsker, at holde de samme aldersgrupper her hjemme, som ungdomslandholdene spiller i, under det Europæiske Volleyforbund (CEV).

Nyt Ungdoms Danmarksmesterskab for U17

Vi I VK Vendsyssel prøvede til sidste sæson, at søge om værtskab igen til et nyt Ungdoms DM i Brønderslev Hallerne. Dette lykkedes ikke, da vi i alt var 10 klubber om budet og værtskabet derved faldt til en anden klub på Sjælland desværre. Men vi har fået ekstra blod på tanden og forsøger igen, at få et ungdoms DM til Brønderslev by, så vi kan vise vores herlige sport frem igen med de bedste fra hele landet. Denne gang søger vi i den nye kategori som hedder U-17, hvor vi selv lige nu har et pige hold, men vi vil også forsøge at få stablet et drenge hold på benene, i samarbejde med andre klubber. Vi håber rigtig meget, at vi igen i Maj 2021, kan kalde os værter for et Ungdoms danmarksmesterskab for U17 i Volleyball.