JSI Motion (Gymnastik/Fitness)

!!! OBS OBS OBS !!!

Fitness centeret er nu igen åbent!

Fra lørdag d.13/6 er fitness centeret åbent igen i tiderne kl.05-23

Læs nedenstående retningslinjer inden brug af centeret:

Der må max være 19 personer i Fitness lokalet og 9 personer i lokalet til Indoor cykling. Er der allerede max antal personer i lokalet skal du vente til der er en, som forlader lokalet.

For at Fitness kan holde åbent skal du overholde retningslinjerne og derfor forventer vi at du:

• Kommer omklædt, da der ikke er omklædning tilgængeligt.
  • Spritter dine hænder af inden du går ind og under ophold i Fitness.
  • Tager en forstøverflaske med sprit og en klud med rundt i centret og spritter maskine/håndvægt/cykel af både før og efter træningen.
  • Holder afstand og viser hensyn til andre.
  • Træner alene, så der ikke er for mange i Fitness.

Der skal være 2 meters afstand imellem udøverne og derfor har vi lukket enkelte maskiner og cykler, hvilket er tydeligt markeret.

Træningsmåtter, stave og hulahopringe er fjernet på grund af hygiejne.

Vi glæder os til at se dig igen!

JSI Gymnastik og JSI Fitness er fusioneret og kaldes nu JSI Motion.

Med fusionen er det vores ønske og mål, at vi i samarbejde kan skabe en moderne forening, der taler ind i trends og tendenser i lokalsamfundet.

Ønsket er en stor afdeling, der kan være attraktiv for hele familien, hvor der er en bedre koordinering af aktiviteter, aktivitet hele dagen, fokus på sundhed og fællesskab, mv. - så foreningen kan rumme flest mulig af områdets beboere som har interesse i gymnastik, motion, sundhed og fællesskab.

Vi håber I er ligeså spændte som os, og tilgiver os hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med omlægningen.

JSI Motion - Kom og bliv rørt!

Du kan finde os på Facebook

yes JSI Motion