Multibanen

Booking af multibanen:
Det er aftalt på hovedbestyrelsesmøde den 28.8.19, at det er gratis for alle medlemmer i JSI at bruge multibanen til boldspil, HUSK blot at booke banen.

Hvis en naboklub ønsker at booke banen koster det 400 kr. i timen, så skriv til denne mailadresse:

inge.sj@jerslevsterup-if.dk

Multibanen er booket hver tirsdag og torsdag i marts 2021 kl. 17-18 til BI håndbold.
Multibanen er foreløbig booket hver tirsdag og torsdag  kl. 19-20.30 til JSI fodbold
Hermed billeder fra indvielsen af de udendørs klasseværelser. En fantastisk dag med mange glade børn og gæster.
Tak til kommunen for gaven - her overrækker borgmesteren bolde til børnene.
Se billederne og følg med i opbygningen af multiparken
Første fase vedr. den nye multibane i Jerslev er nu en realitet, og banen er taget i brug.
Se de dejlige billeder nedenfor.
Arbejdet pågår stadig ..................følg med her på sidensmiley

Multibanen set fra oven

Spillere er klar til at tage banen i brug

Der spilles fodbold