Årets VKV'er

Årets VKV'er er en title som bliver givet ud, til et medlem af volleyball afdelingen. Vi vil gerne hædre vores medlemmer og vise dem, at vi sætter stor pris på det stykke frivilligt arbejde de ligger i klubben, ved siden af den almindelig volleyball dagligdag. Siden 2019 har vi hvert år kåret, en person fra klubben som har gjort et ekstra godt stykke arbejde for klubben og vi hylder dem, til vores afslutning. Uden medlemmer og frivillige var vi intet, så et stort tak til jer alle og jeres indsats!
2019 - Kristian Winther Møgelmose
I 2019 blev Kristian kåret til årets VKV'er og er derfor kommet ind i den berømte Hall og Fame som den første årets VKV'er nogensinde. Det lå helt naturligt, at kåre Kristian som den første på listen, da han ligger en stor del af sit liv ind i klubben og har næsten været med lige siden klubbens oprindelse. Kristian er medlem af bestyrelsen, som kassere og har også været Formand for klubben i en årrække. Kristian står for en stor del af ungdomsafdelingen i klubben og er med til at drive dagligdagen, på alle holdene. Uden Kristian, vil denne klub ikke være som den er, og vi vil ikke have mulighed for at udføre de ting som vi kan gøre, hvis det ikke var fordi Kristian ville offre sine utallige timer i hallen for både klubben og medlemmerne! En stor tak skal der lyde til Kristian og tillykke med, at være den første på listen!
2020 - ???