Jerslev-Sterup Idrætsforening

Vintersæson 23/24

 

Vi er klar med masser af gymnastik, motion og godt samvær for alle aldre. Vi håber, der er et hold, som kan passe til dig og din familie. Har du forslag til oprettelse af nyt hold, så kontakt gerne bestyrelsen.


Gymnastikopvisningen afholdes søndag d. 24/3-24 kl. 10, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, og inviter alle du kender til en hyggelig dag.

 

 

For at spare administration og tid foregår tilmelding og betaling online. Har du ikke mulighed for dette, bedes du kontakte kasserer Kamilla Lykkegaard på mail: kasserer.jsimotion@outlook.dk
Hvis du har brug for at søge om økonomisk støtte til træningen, kontakt da kommunen.

 

Kunne du tænke dig at være frivillige hjælpe til fx vores opvisning, Jerslev Marked, halfest, m.m. er du meget velkommen til at henvende dig til bestyrelsen. Dette være sig også, hvis du er interesseret i at være instruktør/hjælpeinstruktør/voksenhjælper eller en del af vores ledelse.

 

Savner du oplysninger på hjemmesiden, så kontakt venligst bestyrelsen.

 

Venlig hilsen

JSI Motion

Husk: at sætte flueben ved, at du vil modtage nyhedsbrev fra JSI Motion. Ellers modtager du ikke eventuelle aflysninger eller anden vigtig information fra holdet eller JSI Motion.
Husk: Giv instruktøren besked, hvis du ikke må fotograferes, filmes eller at disse ikke må bruges på Facebook. 

OBS ingen træning i uge 42 og uge 8. 

 


For billede og mere info om de respektive instruktører, se vores instruktørside

Hjertestarter JSI


Besøg vores side
Jerslev Sterup Idrætsforening | Anlægsvej 23 | 9740 Jerslev | CVR nr. 32231144