Velkommen til Indoor Cycling i JSI

Vi tilbyder dig med Indoor Cycling, en af de bedste måder til at træne både puls, styrke og kalorieforbrænding. Indoor cycling er for alle, og da det er skånsomt for bevægelsesapparatet, kan de fleste få fornøjelse af det.

Indoor Cycling er holdtræning, og der bliver cyklet til god musik med tempo og rytme. Vi tilstræber at lave god stemning og intensistet, så du får så meget ud af træningen som muligt.

Der bliver kørt med Iqniter, som er et pulsstyringssystem, hvor man ved hjælp af et pulsbælte kan følge et tilrettelagt program på storskærm.
Dette er et tilbud, der kan sagtens køres med, uden brug af pulsbælte.

Der trænes i et næsten nyt og luftigt lokale i SparV halllen, med nye og gode omklædningsfaciliteter. Sæsonen starter i uge 37 og slutter uge 12.
Har du lyst til at træne mere end en gang om ugen, er du velkommen til at deltage på de andre hold, uden beregning, under den forudsætning, at der er en ledig cykel :)

Er du itvivl om, at det er en motionsform der passer til dig, er du meget velkommen til at prøvekøre et par gange uden forpligtelse.

Vel mødt, vi er klar til at tage godt imod dig, og få dig godt igang.....husk drikkedunk og håndklæde