Velkommen til Indoor Cycling

Indoor Cycling trænes i den nye SparVhal. Sæsonen starter i uge 35 og slutter uge 12. Der er mulighed for gratis ekstra-træning i den udstrækning instruktører og deltagere har tid og lyst.

Har du lyst til en rask cykeltur indendørs, samtidig med at du forbedrer din kondition, styrker din udholdenhed og forbrænder fedt, er Indoor Cycling noget for dig.
Indoor Cycling er cykling på hold, som guides af en instruktør. Cyklerne er special-konstruerede og indstilles til den enkelte deltager.
Vi starter langsomt op på cyklerne. Der køres til musikkens rytmer i forskellige intervaller, hvor man står, sidder, spurter, kører på ad bakke, lige ud m.m.
Der kan oprettes firmahold eller andre hold efter ønske.
Husk håndklæde og drikkedunk.