Velkommen til Petanque

Petanque trænes i sommerhalvåret på banerne ved Jerslev Ny Klubhus. Petanque er et spil for hele familien, med spænding, motion og mulighed for nogle hyggelige timer blandt venner. Der er også mulighed for at deltage i turnering.

For at spare administration og tid foregår tilmelding og betaling online. Har du ikke mulighed for dette, bedes du kontakte holdlederen.

Organisatorisk er Petanque en del af Gymnastikafdelingen. Har du spørgsmål eller savner du oplysninger på hjemmesiden, så kontakt venligst Gymnastikafdelingens bestyrelse. Frivillige hjælpere til opvisning, marked, halfest, m.m. er også meget velkomne til at henvende sig til bestyrelsen.

Holdlederen og JSI-Gymnastik
Banerne ved Jerslev Ny Klubhus, Anlægsvej 23
Onsdage kl. 19.00
18. april til ca. 1. oktober
Pris:
Hel sæson: 175 kr.
Halv sæson: 100 Kr.
Holdleder
Hanna Nielsen tlf. 31 90 29 14
Banemand
Erik Nielsen tlf. 98 83 22 40
Pris kr. 175 for hele sæsonnen

Pris kr. 100 for halv sæson
Handelsbetingelser:
Vær omhyggelig med udfyldelse af tilmeldingsoplysninger, også telefonnumre og mailadresser, da tilmeldingsbekræftelse og info fremover mailes.
Betaling modtages fra Dankort og Visa Dankort.
Fortrydelsesret 14 dage efter 1. træning, efter aftale med holdleder og kasserer.