JuniorMix
(5. klasse og op)

Vi er et mix hold med både en rytmeside og en springside.
Vi laver fælles opvarmning, hvorefter vi deler os i rytmesiden og springsiden.

Rytmesiden er for dig, der er vild med at bevæge dig til musik og have en fest i hverdagen. Vi danser os i form med rytme- og danseserier på den sjove måde - med og uden håndredskaber. Deltagerne må gerne komme med idéer til både koreografi og musik.

Springsiden er for dig, der tør udfordre dig selv. Vi øver bl.a spring i minitrampolin, banespring og tager hul på akrobatik.

Vi er et hold, der vil noget med vores gymnastik, samtidig med vi hygger og har det sjovt med hinanden.

SparV hallen, Sdr. Ringgade 83
Mandag kl. 17-18.30
Uge 37-12, start 9/9 (sidste træning inden jul er uge 51. Opstart i 2020 i uge 2)
Kr. 525,-

Rymteinstruktør: Sofie Bøjgaard Thomsen, Tlf.: 40 12 10 35
Rytmeinstruktør: Frederikke Rasmussen, Tlf.: 24 42 93 65
Springinstruktør: Liv Lægsgaard Andersen, Tlf.: 24 22 17 18

Husk: At du ved tilmelding skal oplyse barnets navn og fødselsdato (altså ikke forældrenes).
Husk: Giv instruktøren besked, hvis dit barn ikke må fotograferes.
Sofie Bøjgaard Thomsen
Liv Lægsgaard Andersen