Jerslev-Sterup Idrætsforening

Ungdom


Hvordan gør man?


Alle både nybegyndere og øvede, der har lyst til at prøve at spille badminton er velkommen i Jerslev-Sterup IF badmintonafdeling. Vi har hold fra 1. klasse og op efter.

Har man lyst til at spille badminton, møder man op på det hold man har alderen til at spille på. Man skal ikke have en makker med, da man kommer til at spille med forskellige fra holdet. Der er mulighed for at låne ketcher. Bolde betales over kontingentet så der skal ikke medbringes bolde.

Tilmelding og betaling foregår via hjemmesiden. Alle skal være tilmeldt inden d. 14. september. Efter denne dato er tilmelding kun muligt ved at henvende sig til kasserer Henning Pedersen.

Til kampe skal spilleren selv have tøj med men ikke t-shirt. Klubben har t-shirt med sponsor tryk på, som den enkelte spiller låner. Hvis en spiller af en eller anden årsag ikke skal deltage i holdkampene er det vigtigt at give besked til træneren.


Sponsorer


Hjertestarter JSI


Kalender
Besøg vores side
Jerslev Sterup Idrætsforening | Anlægsvej 23 | 9740 Jerslev | Tlf.: 98 831349 klubhus. CVR nr. 32231144, fodbold CVR nr. 63978868