Nyt medlem

Fitness er for alle - du skal blot være fyldt 15 år.
Særligt abonnement for 13-14 år.

Nyt medlem

• Vælg "Tilmeld"
  • Indtast medlemsoplysninger
  • Du tildeles bruger/adgangskode på mail/SMS
  • Vælg herefter abonnement og betal med kreditkort. Vi gør opmærksom på, at der vil blive pålagt et administrationsgebyr på kr. 100,- for nøglebrik ved tilmeldingen.
  • Du kan afhente din nøglebrik i fitness ca 1 uge efter oprettelse. Der er nølgeudlevering mandag, tirsdag  og torsdag kl 18-19.

Nyhed

13-14 årige kan købe medlemsskab uden nøglebrik. De må kun benytte centeret ifølge med en voksen der er tilmeldt centeret.

Studerende kan få 20% rabat ved fremvisning af studiekort på 6 måneders abonnement.

Formiddagshold for 65+ år kan få 50% rabat på 6 måneders abonnement.

Træningsmaskiner kan anvende fra kl. 4:30 - kl.23
  • Vælg abonnement nedenfor
  • Login med det tilsendte brugernavn og adgangskode
  • Tryk 'næste' og accepter handelsbetingelser
  • Vælg betalingskort og indtast kortoplysninger

Abonnement - formiddag for 65 år+

Træningsmaskiner kan anvendes fra kl 4:30 - kl 14

Teens abonnement 13-14 år

Teens abonnement er uden nøglebrik, og træning skal ske i følgeskab med en voksen der er tilmeldt i centeret.

Abonnement - Student

Abonnement 12 måneder indeholder særlige vilkår med særlige priser på f.eks. løbehold samt indoor cycling.
Handelsbetingelser:
Vær omhyggelig med udfyldelse af tilmeldingsoplysninger, også telefonnumre og mailadresser, da tilmeldingsbekræftelse og info fremover mailes.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Elektron, American Express og JCB
DIT ABONNEMENT FORLÆNGES AUTOMATISK VED PERIODENS UDLØB