JuniorMix 1
(2.-4. klasse)

Vi er et mix hold med både en rytmeside og en springside.

Vi laver fælles opvarmning, hvorefter vi deler os i rytmesiden og springsiden.

Rytmesiden er for dig, der er vild med at bevæge dig til musik og have en fest i hverdagen. Vi danser os i form med rytme- og danseserier på den sjove måde - med og uden håndredskaber. Deltagerne må gerne komme med idéer til både koreografi og musik.

Springsiden er for dig, der tør udfordre dig selv. Vi øver bl.a spring i minitrampolin, banespring og tager hul på akrobatik.

Vi er et hold, der vil noget med vores gymnastik, samtidig med vi hygger og har det sjovt med hinanden.

SparV hallen, Sdr. Ringgade 83
Mandag Kl. 16-17
Uge 37-12, (sidste træning inden jul er uge 50)
Kr. 475,-

OBS, grundet Covid-19 kan der max være 25 deltagere.
OBS. Der vil i år være en brugerbetaling på opvisningstøj. Beløbet vil være på max 300kr, og der vil derfor ikke komme sponsorer på tøjet.

Springinstruktør: Astrid Lægsgaard Andersen, tlf.: 51511727
Springinstruktør: Emilie Nielsen
Rytmeinstruktør: Julia Krogh Andersen
Rytmeinstruktør: Nanna Mørk Rømer
Rytmeinsturktør: Agnes Kibsdal
Hjælpeinstruktør: Valdemar Lægsgaard Andersen

Husk: At du ved tilmelding skal oplyse barnets navn og fødselsdato (altså ikke forældrenes).
Husk: Giv instruktøren besked, hvis dit barn ikke må fotograferes.
Astrid Lægsgaard Andersen
Emilie Nielsen